T: 0413-783399 E: info@alertzorg.nl
T: 0413-783399 E: info@alertzorg.nl

Over ons

Alertzorg

Alertzorg is een initiatief van Sabine van de Laar en Jan van ’t Hof opgestart in september 2009. Voor meer informatie over ons, kunt u op onze namen klikken.

Onze Missie:

Alertzorg is een toegevoegde waarde op zorggebied in Sint Oedenrode en omgeving, een naam die staat voor kwaliteit, veiligheid en geborgenheid. Met ons gedreven team stellen wij mensen in staat om langer zelfstandig te blijven wonen, we ondersteunen de mantelzorg en kunnen opnamen in ziekenhuis of instelling zo lang mogelijk uitstellen.

Onze manier van werken:

Wij formeren rond iedere cliënt een vast team van medewerkers die de zorg bij u thuis uitvoeren. Die medewerkers zijn bij Alertzorg in dienst en krijgen van ons een salaris. Op die manier bent u verzekerd van een constante invulling van de zorg. In periodes van ziekte of vakantie zorgen wij zo goed mogelijk voor vervanging. In de afgelopen jaren is gebleken dat met name het vaste team door veel cliënten als een groot pluspunt wordt gezien. U ziet vrijwel altijd dezelfde medewerkers die u verzorgen. Daarbij staan uw wensen voorop. We proberen die zoveel mogelijk, met behoud van zorgkwaliteit, te vervullen.

Lees hier onze folder.

Direct contact met ons:

Directie, zorgcoördinatie en planning:

info@alertzorg.nl

Wijkverpleegkundige:

mailto:verpleging@alertzorg.nl

Telefoon: 06 53 980 218

Dienstdoende verpleegkundige: 06 211 800 47

Toezichthouders:

Dhr. B. van Vuuren – Financieel beleid

Mw. M.W.A. van Boxtel – Algemeen beleid ( Mw. van Boxtel geniet m.i.v. 2023 van haar pensioen, vervanging staat op de agenda)

Klankbord zorgadvies – gezondheidswetenschappen:

Mw. Drs. S.J. van de Laar

Voorwaarden:

Van toepassing zijn de Algemene voorwaarden 2022. deze Algemene Consumentenvoorwaarden van BTN en ActiZ zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond, de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) en de LOC Zeggenschap in Zorg en Per Saldo, in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad (SER).

Het betreft zorg zonder verblijf voor budgethouders.

Lees hier ons Privacyreglement-Clienten 2022.

Verklaring omtrent gedrag Alertzorg

ISO 9001:2015  gecertificeerd onder nummer 2248856
Geldig tot 25 september 2026.

DEKRA certification B.V.

Bedankt voor de warme en liefdevolle verzorging van ons ma!