T: 0413-783399 E: info@alertzorg.nl
T: 0413-783399 E: info@alertzorg.nl

Over ons

Alertzorg

Alertzorg is sinds 2009 een initiatief van Sabine van de Laar en Jan van ‘t Hof. Voor meer informatie over ons, kunt u op onze namen klikken.

Onze Missie:

Alertzorg is een toegevoegde waarde op zorggebied in Sint Oedenrode, een naam die staat voor kwaliteit, veiligheid en geborgenheid. Met ons gedreven team stellen wij mensen in staat om langer zelfstandig te blijven wonen, we ondersteunen de mantelzorg en kunnen opnamen in ziekenhuis of instelling zo lang mogelijk uitstellen.

Onze manier van werken:

Wij formeren rond iedere cliënt een vast team van medewerkers die de zorg bij u thuis uitvoeren. Die medewerkers zijn bij Alertzorg in dienst en krijgen van ons een salaris. Op die manier bent u verzekerd van een constante invulling van de zorg. In periodes van ziekte of vakantie zorgen wij zo goed mogelijk voor vervanging. In de afgelopen jaren is gebleken dat met name het vaste team door veel cliënten als een groot pluspunt wordt gezien. U ziet vrijwel altijd dezelfde medewerkers die u verzorgen. Daarbij staan uw wensen voorop. We proberen die zoveel mogelijk, met behoud van zorgkwaliteit, te vervullen.

Lees hier onze folder.

Op 12 juni 2019 heeft bij Alertzorg een vervolgaudit plaatsgevonden, u kunt een verslag van deze audit hier lezen: 17070-1-2219878-S2

Direct contact met ons:

Directie, zorgcoördinatie en planning:

info@alertzorg.nl

Wijkverpleegkundige:

wijkverpleging@alertzorg.nl

Kwaliteitscoördinatie:

kwaliteitsmanagement@alertzorg.nl

Telefoon: 06 53 980 218

Dienstdoende verpleegkundige: 06 211 800 47

Toezichthouders:

Dhr. B. van Vuuren – Financieel beleid

Mw. M.W.A. van Boxtel – Algemeen beleid

Klankbord zorgadvies – gezondheidswetenschappen:

Mw. Drs. S.J. van de Laar

Voorwaarden:

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden 2019, deze Algemene Consumentenvoorwaarden van BTN en ActiZ zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond, de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) en de LOC Zeggenschap in Zorg en Per Saldo, in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad (SER).

Het betreft zorg zonder verblijf voor budgethouders.

Lees hier ons privacyreglement.

Verklaring omtrent gedrag Alertzorg

HKZ gecertificeerd onder nummer:  2217247_NL_2017

DEKRA certification B.V.

WhatsApp WhatsApp uw vragen naar 0625107150