T: 0413-783399 E: info@alertzorg.nl
T: 0413-783399 E: info@alertzorg.nl

Jan van ’t Hof

Wie ben ik?

Mijn naam is Jan van ’t Hof, geboren in Rotterdam in 1964. Na mijn Havo opleiding heb ik 25 jaar in de Rotterdamse haven gewerkt o.a. vanaf 1994 tot en met 2009 voor een gerenommeerd handelshuis in de internationale transport- en logistiekwereld, waar ik praktijkopleidingen zeebevrachting, logistiek management en internationaal transportrecht heb gevolgd.

getuigschrift uit Rotterdam

Update januari 2019

Alweer 10 jaar bestuurder van een zorgorganisatie welke wij zelf vanaf de basis hebben vormgegeven, een geweldige praktijkervaring waar leren en verbeteren een belangrijke plaats inneemt. In plaats van gebruik te maken van voorgekauwde slimme formules zijn wij gepokt en gemazeld door de realiteit van de werkvloer tot een volwassen organisatie uitgegroeid. We hebben veel lief en leed met onze cliënten, mantelzorgers, familie en medewerkers gedeeld en hebben hierdoor een enorme bagage opgebouwd. Onze organisatie stelt de cliënt en de zorgvraag centraal, wij beginnen niet aan een zorgvraag omdat het moet maar omdat wij denken dat wij met onze deskundigheid onze cliënten in hun situatie gewoon goede zorg kunnen bieden.

Het is mijn visie dat wij onze dienstverlening op de zorgvraag af moeten stemmen in plaats dat onze cliënten mee moeten draaien binnen de onszelf opgelegde vaste kaders. Mijn taken binnen Alertzorg zijn organisatorisch en administratief van aard.

Het team is het kroonjuweel van Alertzorg, het is mijn missie het vuur, het enthousiasme in het team te houden en aan te moedigen, complimenten te delen, risico’s en verbeterpunten te signaleren, binnenbrandjes te blussen, te middelen, in mijn auto te springen als er ergens een doos handschoenen of een medicijnrol ontbreekt, een vraagbaak voor iedereen te zijn, stippen aan de horizon te delen met iedereen, intrinsieke belangstelling voor alle aspecten die op de werkvloer spelen te hebben, complexe situaties in te schatten, karakters bij elkaar te matchen en altijd een open kantoor te houden waar iedereen met zijn vragen of problemen een luisterend oor vindt.

Kortom, gewoon goede zorg, goed faciliteren.