T: 0413-783399 E: info@alertzorg.nl
T: 0413-783399 E: info@alertzorg.nl

Nieuws

19 september 2022,

in navolging van ons laatste bericht kunnen wij mededelen dat onze instelling vandaag ook is erkend als leerbedrijf voor de opleiding MBO-Verpleegkundige. Een van onze verzorgenden is inmiddels ook met deze opleiding van start gegaan, wij wensen Meriam veel succes met deze mooie uitdaging,

 

Team Alertzorg

 

 

10 juli 2022,

Alertzorg zit midden in een periode met wat personele verschuivingen. Onze wijkverpleegkundige en één van onze verzorgenden gaan deze maand van hun welverdiende pensioen genieten na vele dienstjaren in de zorg. Helaas hebben 3 andere collega’s besloten de zorgbranche te verlaten om uiteenlopende redenen. Begin juli heeft onze Mirande van Reenen haar diploma verzorgende IG gehaald bij ROC Oss onder begeleiding van onze collega’s, verder hebben we een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Begin september zal één van onze nieuwe collega’s starten met de opleiding verzorgende IG, onze verzorgende Yvette Deckers gaat in september beginnen met de opleiding HBO-V en vijf collega’s draaien mee in de nationale zorgklas met de opleiding individuele zorgverlener. Al met al op de keper beschouwd ervaren wij het hele proces als een mooie soepele natuurlijke beweging, met onze dank voor de bewezen diensten van de collega’s die weg zijn verwelkomen wij het nieuw oplaaiend enthousiasme van collega’s die bij ons een nieuwe uitdaging hebben gevonden.

Wij gaan nu de zomerperiode in en wensen iedereen een fijne zomervakantie toe, voor alle mensen vragen wij graag wat begrip voor de thuiszorgplanning tijdens de zomertijd wanneer we hier met zijn allen wat flexibel zijn komen we deze tijd ook weer goed door.

Wij houden u op de hoogte.

23 mei 2022,

Vandaag hebben wij de jaarlijkse audit gehad waarin de werking van ons keurmerk werd getoetst, u kunt ISO audit 23-5-2022 Dekra in dit rapport de bevindingen nalezen. Dit is het afrondende jaar van deze keurmerk cyclus, op 24 mei 2023 staat de volgende audit gepland waarin het volledige ISO draaiboek weer onder de loep zal worden genomen.

2 februari 2022,

het is een tijdje stil geweest hier op het nieuwsgedeelte van onze site. dat komt omdat wij, net als de meeste zorginstellingen, alle zeilen bij hebben moeten zetten om de goede zorgen bij onze cliënten op niveau te houden. Vanwege bovenmatig verzuim liep de natuurlijke balans in het team een risico maar inmiddels kunnen we zien dat er weer wat ademruimte aan het ontstaan is. We krijgen weer wat meer tijd om de administratieve processen op te pikken. In de routes kunnen we zeggen dat er ook wel weer wat plaats gaat komen voor nieuwe ondersteuningsvragen, heeft u een vraag neemt u dan gerust contact met ons op en wie weet kunnen we u verder van dienst zijn,

Team Alertzorg

 

Ik ben blij met die fijne meiden van Alertzorg die af en toe best wel wat te stellen hebben met mij.”