T: 0413-783399 E: info@alertzorg.nl
T: 0413-783399 E: info@alertzorg.nl

Thuiszorg regelen

Wat is handig om te weten wanneer u thuiszorg wil regelen.

Het is een bekend verschijnsel in de buitengebieden rondom Eindhoven en Meierijstad, ouders wonen in een kleine gemeente en de kinderen hebben hun weg gevonden in de grote buitenwereld.

Wanneer er dan hulp in huis nodig is kan dit voor problemen zorgen, dit kan sluipend gaan wanneer er sprake is van een chronische aandoening of acuut bijvoorbeeld na een operatie, botbreuk of infarct. 

Check allereerst de betreffende verzekeringspolis. Het is aan te raden contact op te nemen met afdeling klantadvies van uw verzekeraar. Interessant voor u om te weten is met name of u gedekt bent voor zorg in ‘natura’ of ‘restitutie’. In het eerste geval bent u veelal aangewezen op vaste zorgaanbieders waar uw verzekeraar afspraken mee heeft. In geval van restitutie heeft u wat meer vrijheid om zelf met een zorgaanbieder van uw keuze afspraken te maken.   

Op deze pagina kunt u op uw gemak de procedures doorlezen en kijken welke weg op uw situatie van toepassing is, maar wij leggen deze uiteraard graag in een persoonlijk gesprek aan u uit.

Neem gerust contact met ons op en bespreek vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.

Mede dankzij Alertzorg weer thuis kunnen komen wonen. Voel me weer moeder en vrouw. Ben jullie zó dankbaar!