T: 0413-783399 E: info@alertzorg.nl
T: 0413-783399 E: info@alertzorg.nl

Wat doen wij

Wat verwacht u van een zorgorganisatie?

Belangrijker misschien nog wat mag u verwachten van uw aanbieder.

Bent u op zoek naar een organisatie die u een beetje gelukkiger kan maken?

Wilt u een warm zorgteam om u heen die u een stukje op de rit helpt thuis?

U heeft een vraag en wil hiervoor de juiste en goede thuiszorg ontvangen. Deze vragen zijn vooral van belang wanneer u de hulp voor langere tijd nodig heeft. Het is dan fijn om een klein team te hebben dat bij u thuis te gast is, in uw huis, met uw herinneringen, manieren en regels. Daarom zijn dit kernwaarden van ons unieke thuiszorgteam.

U bespreekt samen met ons hoe de thuiszorg er het beste uit kan zien met uw wensen en ons professionele inzicht. Of u nu hulp zoekt bij persoonlijke verzorging, begeleiding, het huishouden of zelfs verpleegkundige hulp, samen kijken wij wat er bij uw situatie past met ons specialisme in de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Hoe doen we dat?

We laten even de saaie administratieve rompslomp voor wat het is. Tijdens onze persoonlijke kennismaking schatten we de situatie goed in en kijken globaal wat er nodig is aan zorg of begeleiding. Zijn we eenmaal bij u in zorg zullen we nooit zomaar een kastje open trekken en bent u gewend om eerst een kopje koffie te drinken en even uw verhaal kwijt, dan doen we dat. We zullen zeer voorzichtig en respectvol met uw spullen omgaan. Uw mening telt en over alles is te praten, als u zaken anders wilt of misschien een goed idee heeft voor de zorg. U blijft baas in eigen huis natuurlijk.

Uw manier van denken wordt onze richtlijn om te kijken, begrijpen en werken, onze eigen waarden en normen parkeren we bij de deur. Het doel zal altijd zijn om u een stukje gelukkiger te maken. Wilt u liever wandelen en minder douchen, prima! Doen we dat. Heeft u moeite zelf uw eten te koken, ook prima, dan begeleiden wij u toch daarbij. Op de eerste plaats nemen we de tijd voor u. We maken samen met u een zorgplan, hierin staat welke zorg u krijgt en op welke manier. Er word echt samen met u bekeken wat belangrijk is voor u.

Niemand is standaard, ieder mens zijn eigen gewoontes en wensen. Hier gaan we vanuit werken.

Heeft u voor uzelf of uw naasten zorgvragen? Kom gerust eens langs bij ons kantoor Pearl S. Buckstraat 3, 5491DG Sint Oedenrode, of neem contact met ons op. Wij kunnen uiteraard ook bij u thuis langskomen, bel ons voor een afspraak. tel: 06-53980218.

Ons kantoor is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur, maar voor spoedgevallen kunt u ons altijd bellen.

Ik wandel graag, ik kan dat niet meer alleen, zo ben ik erg blij als er iemand met me mee loopt.”