T: 0413-783399 E: info@alertzorg.nl
T: 0413-783399 E: info@alertzorg.nl

Zorgdiensten

Zorgdiensten

Persoonlijke verzorging – begeleiding – verpleging – hulp bij het huishouden.

Thuiszorg aanvaarden is een hele stap.

Bij Alertzorg weten wij dit maar al te goed en daarom ligt bij onze zorgverlening het accent op begrip, respect en vertrouwen.

Iedere nieuwe zorgvraag wordt door ons zorgvuldig overwogen, indien uw vraag om welke reden dan ook niet binnen onze capaciteit ligt zullen wij u zeker op weg helpen naar de juiste zorginstantie in ons netwerk. Vertrouwt u ons uw zorgvraag toe dan ondersteunen wij u in uw zelfredzaamheid en nemen wij alleen zaken over die u zonder hulp niet meer aankunt op de manier zoals u het gewend bent. 

Heeft u moeite met uw dagelijkse handelingen?

Maak kennis met ons unieke team. Uw huis, uw regels en uw zorg staan centraal, onze medewerksters zijn uw gast en speciaal getraind om iedere situatie objectief op waarde te schatten. Hierdoor kunnen wij een zorgplan op maat maken dat exact aansluit op uw wensen zonder de kwaliteitscriteria van de norm veilige zorg thuis uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om huishoudelijke hulp, ADL hulp, hulp bij onderhouden van uw dagstructuur tot complex medisch technische handelingen, alle niveaus zijn in ons team vertegenwoordigd.

24-uur bereikbaar – korte lijnen – direct contact – geen wachtlijsten.

Wilt u ook langer zelfstandig blijven wonen?

Wij helpen u en eventueel uw familie hierbij, met behulp van een klein team van vaste medewerkers om u heen. Goede thuiszorg staat bij ons voorop maar wij vinden het ook erg belangrijk om samen met u de tijd nemen voor een kopje koffie, ondersteuning te bieden bij het behouden van uw dagelijkse structuur of om samen met u iets te ondernemen. Wij gaan deze mooie uitdaging graag aan.

Palliatieve zorg:

Alertzorg biedt praktische en verpleegkundige ondersteuning aan zorg in de laatste levensfase.

Heeft u voor uzelf of uw naasten zorgvragen? Kom gerust eens langs bij ons kantoor Pearl S. Buckstraat 3, 5491DG Sint Oedenrode, of neem contact met ons op. Wij kunnen uiteraard ook bij u thuis langskomen, bel ons voor een afspraak. tel: 06-53980218.

Ons kantoor is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur, maar voor spoedgevallen kunt u ons altijd bellen.

WhatsApp WhatsApp uw vragen naar 0625107150